Поводом обележавања Међународног дана сеоских жена, Завод за равноправност полова, Покрајински секретаријат за рад, запошљавање и равноправност полова и Општина Инђија, су 15. октобра 2011. године у пешачкој зони општине, организовали “Изложбу стваралаштва сеоских жена у Војводини”. Тиме је настављена континуирана промоција стваралаштва сеоских жена у Војводини и програми подстицања економског оснаживања жена АП Војводине. Учествовало је 160 удружења сеоских жена из Војводине.
Манифестацију су пратили следећи тематски програми:
– Концерт женских фолклорних група у Војводини,
– Изложба фотографија „Жене на селу у Бојводини“,
– Представљање покрајинских програма за подршку сеоским женама у Војводини,
– Презентација добрих пракси и донаторских програма за унапређење положаја жена на селу.

Изложби су присуствовали представници/це Народне скупштине, републичких министарстава, Скупштине и Владе АП Војводине, покрајинских секретаријата и локалних самоуправа, Туристичке организације Србије и Војводине, Привредне коморе, гости из региона и медији.
На концерту је учествовало укупно 7 женских фолклорних група из Новог Сланкамена, Инђије, Руског Крстура, Таванкута, Старе Пазове, Мужље и Женска певачка група Буњевачког културног центра.
У оквиру манифестације представљени су и покрајински програми за подршку сеоским женама у Војводини, као и донаторски програми у оквиру УСАИД подршке унапређењу положаја жена на селу и агробизнису и добре праксе у областима: жене у пољопривреди, органска производња и био-баште, жене и нове технологије.