У суботу 19. маја 2018. испред Месне заједнице у селу Нештин Завод за равноправност полова ће у сарадњи са две општине Бачка Паланка и Беочин одржати другу по реду Изложбу предузетничких вештина жена у граду”.
Програм обухвата промоцију активности удружења жена и предузетница са територије Бачке Паланке, Беочина и Шида, а циљ је  представити женски активизам и широј јавности указати на предузетничке и туристичке потенцијале производа жена из Војводине.

На изложби ће се представити укупно 24 удружења жена из Бачке Паланке, Беочина, Челарева, Обровца, Товаришева, Карађорђева, Гајдобре, Раковца, Баноштора, Сусека, Луга и Вишњићева, која ће посетиоцима изложити своје рукотворине, сувенире, традиционална слатка и слана јела, вез, накит и друге производе.

Изложбу ће у 11 часова отворити директорка Завода за равноправност полова Дианa Миловић, а присутнима ће се обратити и председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница, председник Скупштине општине Беочин Зоран Стокућа и покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић.

Након отварања изложбе планиран је обилазак штандова излагача.